Me-time

Mas Corazon, het huis van het hart, is de plek waar je kunt “thuiskomen”. De tijd gaat hier wat langzamer dan in de wereld waar je uit komt. Er is rust en ruimte voor reflectie. Ademhalen. Nadenken over essentiële dingen die je raken, die je uitdagen of uitputten.

Bij Mas Corazon ben je welkom om een korte of wat langere tijd met ons door te brengen. Wij zijn goed in luisteren en verstaan, in zien en inzicht brengen. We hebben tijd en ruimte om samen met jou de zaken eens vanuit een ander perspectief te bekijken en nieuwe paden te ontdekken.

Je verblijf bij ons is “helemaal je eigen feestje”. We hebben geen standaard programma’s maar maken samen met jou een programma maken dat bij je past. Coachingsgesprekken, als je dat wilt. Maar ook wandelen, privé yoga sessies, meditatie, shiatsu, plaatsen bezoeken die jou inspireren – in de natuur, spirituele of historische plaatsen of gewoon een heel fijn restaurant waar je je onderdompelt in de Franse culinaire cultuur.

Je activiteiten vinden plaats bij Mas Corazon of ergens buiten, afhankelijk van het programma dat je kiest. Er is alle ruimte om ‘vrije tijd’ in te bouwen om je eigen dingen te doen.
Slapen doe je bij een van de bed en breakfasts in de omgeving. Er zijn meerdere opties, je kunt kiezen waar je je prettig bij voelt.

Bijvoorbeeld “Au moulin de Vezelay” – 200 meter bij ons vandaan, met meerdere kamers gevestigd in een oude watermolen op een mooie plek in het groen.

Of “Au cheval bleu”, 2 kilometer verderop. Iets kleiner en moderner, gerund door een Belgisch echtpaar, dat ook Nederlands spreekt.

Bel of mail als je meer informatie wilt:

Hermine Masmeyer
+33 6 38291623
herminemasmeyer@mascorazon.org

Bob Vermeer
+33 6 31485992
bobvermeer@mascorazon.org

 

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
LinkedIn
Google+
https://www.mascorazon.org/me-time">