Bob Vermeer

‘Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.’ 
 (Albert Einstein)

In ons allemaal sluimert een “schepper” met authentieke visies over hoe ons (werkzame) leven eruit zou mogen zien. Die authentieke visie stond aan de wieg van het beroep waar wij ooit voor gekozen hebben.

Dat geldt ook voor mij. Mijn CV is breed: ik heb in mijn leven de kans gekregen om in verschillende professies en bedrijfstakken werkzaam te zijn, binnen en buiten Nederland. Sinds 1984 ben ik zelfstandig ondernemer. Ik heb gewerkt bij diverse instellingen Jeugdzorg en gemeenten als leidinggevende en inspirator bij (verander) opdrachten in het tactisch en operationeel werkveld.

Mijn brede ervaring heeft mij verrijkt. Ik ken en herken vele bedrijfsculturen en verhoudingen tussen mensen. Ik heb ruime ervaring met hoger opgeleide professionals die voor hun beroep gekozen hebben vanuit passie en krachtige persoonlijke drijfveren.

Ik kijk holistisch met een heldere en nieuwsgierige blik. Ik weet goed te schakelen tussen de ‘waan van de dag” en strategisch gestelde doelen.

Kernwaarden: Deskundig, Integer, Verantwoordelijk, Betrouwbaar.

CV en referenties

Voor meer informatie over mijn opleidingen en werkervaring kunt u
mijn profiel bekijken op LinkedIn.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
LinkedIn
Google+
https://www.mascorazon.org/over-bob-vermeer">