Ruimte voor reflectie

Ruimte voor ‘even iets anders’. Een stapje terugdoen. Pas op de plaats te maken. Ruimte om adem te halen. Ruimte om zelf in te vullen – een ontdekkingsreis langs onbekende plekken, mediteren op heilige plaatsen, je eigen hart en ziel verkennen en inzicht en wijsheid opdoen.

Mas Corazon biedt ruimte voor reflectie. Wij bieden je een plaats waar je even uit de waan van de dag stapt. Met het doel dat je weer contact maakt met wat voor jou belangrijk is en de weg vindt om dat te realiseren on je werk of je leven.

Hoe?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Ieder kiest zijn eigen weg. Het gaat om de vraag welke weg jou aanspreekt. Bij Mas Corazon is veel mogelijk.
Je kunt een afspraak maken voor een of een serie gesprekken. Wandelen. historische of spirituele plekken bezoeken, mediteren, yoga, shiatsu is allemaal mogelijk. Heb je zelf ideeën of wensen? Laat het vooral weten!

We kunnen een programma van één of meerdere dagen samenstellen. Je kunt alleen komen of samen met anderen. De ‘ruimte voor reflectie’ is voor besloten groepen. Je bepaalt zelf of je deelneemt met mensen uit bijvoorbeeld je eigen werkorganisatie, vrienden of andere mensen met wie je je verbonden voelt. In principe gaan wij uit van maximaal 4 deelnemers.

Wij ontvangen je bij Mas Corazon in een ongeveer 300 jaar oud traditioneel in de heuvel gebouwd “maison en pierres”. Achter het huis ligt heuvelopwaarts een oude boomgaard met weids uitzicht – een fijne plek om je terug te trekken. Op 6 kilometer ligt de basiliek van Vézelay, een centraal punt in de route naar Santiago de Compostello, bedevaartsoord, centrum voor vredesbeweging en plaats van bezinning.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
LinkedIn
Google+
https://www.mascorazon.org/reflectie">