Ronde Tafel ‘Het Hart van de Zaak’

Je schept vrije ruimte om stil te staan bij wat er werkelijk toe doet: het hart van de zaak. Waarom doe je wat je doet? Klopt het nog steeds met je oorspronkelijke drijfveren? Sluit wat je nu doet aan bij waar de wereld om je heen om vraagt?

We leven in een tijd waarin de verandering steeds sneller lijkt te gaan. In de dynamiek van onze snel veranderende wereld worden mensen en organisaties uitgedaagd tot transformatie: het loslaten van oude vormen die niet meer werken en ruimte maken voor nieuwe. Dat is vaak niet eenvoudig: de werkdruk is aanzienlijk, to do lijstjes groeien onuitputtelijk aan. Reagerend op alle prikkels heb je geen tijd meer voor reflectie. Vragen zoals “is het juist wat ik doe”, “waar sta ik”, “hoe is het met mijn persoonlijk welbevinden” krijgen weinig tijd en aandacht. En juist die reactieve patronen staan in de weg aan creativiteit en innovatie.

Wat  ga je doen?
Een verkenningstocht van een dag (of dagdeel) met twee ervaren ‘reisleiders’ die zeer bedreven zijn in het ruimte maken voor reflectie en ‘de kern van jouw zaak’ met andere ogen te zien. We nemen je mee in een reis langs wat je doet, bent en wilt en onderzoeken wat bij je hoort en wat je mag loslaten. Je onderzoekt wat voor jou belangrijk is. We reiken nieuwe inzichten, inspiratie en ideeën aan en helpen je aan het stuur te gaan staan van je leven zodat je na de workshop je eigen koers kunt bepalen en niet wordt meegezogen door de dynamiek om je heen.

Voor wie is deze workshop bedoeld?
Deze workshop is voor bedrijven, organisaties of teams die willen herijken, een nieuwe koers of cultuurverandering willen inzetten of gewoon weer even fris aan de slag willen. De workshop kun je volgen met bijvoorbeeld directie, bestuurders of managers of een team. Wij werken met kleine groepen (van 2 tot 12 personen) omdat de ervaring leert dat het in grotere groepen lastig is om de diepte in te gaan.

Waar wordt de workshop gegeven?
Wij zijn gevestigd in de Morvan in Frankrijk, vlak bij Vézelay. Daar ontvangen we je in een prachtige ruimte waarin we graag kleine groepen (tot max. 6 personen) ontvangen. Bij de workshop hoort een goede ontvangst met de mogelijkheid voor een (h)eerlijke lunch.

Voor grotere groepen of voor groepen die de workshop liever op een ander locatie volgen spreken we samen met je af op welke locatie te workshop wordt gegeven.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
LinkedIn
Google+
https://www.mascorazon.org/workshop-de-kern-van-de-zaak">